Merise er et fantastisk menneske, med stor udstråling og varme. Hun er dygtig, empatisk og med en erfaring som er vigtig at kunne spejle sig i, når ens drømme, skal realiseres og sendes ud i verden. Det er meget vigtigt, at detaljerne for min virksomhed, er gennemtænkte og flyveklare, før de søsættes. Det er vigtigt for mig at mit firma afspejler mig og mine værdier. Det kunne Merise hjælpe mig med at få styr på. Alle mine detaljer er ikke helt klar endnu, men den udvikling, jeg gennemgik i forløbet med Merise, er guld værd. Rødderne vokser nu ned i jorden og stabiliserer sig, så mit træ inden længe, kan gro og vokse, til det, det er bestemt til. Tak, Merise, håber vi mødes igen en dag❤️ ??

 

Brigitte Maasbøl Brik

clairvoyant/healer, Aabenraa

Jeg oplevede Merise som en meget hjertevarm og kompetent person. Hun mestrer den empatiske spejling, samtidig med at hun er skarp på opgaven. Hendes kombination af fagfaglige og spirituelle kompetencer er spændende og givtig. Det var både en fornøjelse og lærerigt, og jeg kan varmt anbefale hende.

 

Ulla Lindhardt

Livsnøglen, Odense

Merise er meget positiv og målrettet. Jeg oplever at hun er engageret og interesserer i at hjælpe og forventer at man også selv engagerer sig. Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med Merise. ❤

 

Carina Marie Bøttger

Zoma Terapi, Middelfart