Lær at udvikle og bruge

din højere bevidsthed

Jeg hjælper dig til at:

- transcendere dit ego og sætte dit højere selv i førersædet

- finde dine egne kerneværdier at leve dit liv efter

- få dyb indsigt i dig selv og universet

Du vil opdage din retmæssige plads i og din helt specielle

gave til verden.

Læs mere om mig og det, jeg kan gøre for dig.

 

Bogen for dig, der ønsker at:

- lære dig selv at kende

på et dybt plan

- tage ansvar for dit liv

- opnå det liv, du

drømmer om

Hvad skal jeg bruge en højere bevidsthed til?

​Når du udvikler din højere bevidsthed, styrker du dit højere selv og mindsker dit egos negative indflydelse på dit liv. Du lader dig ikke længere styre af smerte, tvivl, mindreværd, angst, depression, stress og negative tanker.

Til gengæld vil du opleve, at du:

 • ved, at du har ret til at være her

 • ved, at du er noget værd

 • ved, at du er vigtig

 • ved, at du har noget at byde på

 • har lært dig selv grundigt at kende

 • har fundet meningen med dit liv

 • har fundet din rette hylde på alle planer

 • har mod og styrke til at udleve dit potentiale

 • følger dit hjerte og lever efter dine værdier

 • opfylder dine drømme og når dine mål

 • stråler og er tilfreds med dit liv

I min værktøjskasse finder du bl.a. krystaller, naturterapi, meditation, healing, numerologi, clairvoyance, Enneagrammet, værdiarbejde og loven om tiltrækning.

Især krystallerne spiller en stor rolle i mit liv og mit arbejde:

KRYSTALLER

Et powertool til en

HØJERE BEVIDSTHED

 

Læs mere, om hvad jeg kan gøre for dig, her.

OGSÅ FOR SELVSTÆNDIGE

Er du selvstændig, ser vi på dig og din virksomhed som en helhed ud fra samme metode, så du kan fjerne de blokeringer i dig, der hindrer din succes. Kom ud over rampen med en højere bevidsthed!

Læs mere her.

Krystaller

Krystaller er helt og aldeles fantastiske. De er

fremtidens powertool

De fleste har hørt om krystalhealing og kender til det at have en krystal i lommen eller i sit hjem. Nogle kender også til krystallers healende virkning i fx olie. Men vidste du, at healing kun udgør en del af det, du kan bruge krystallerne til?

Vi står på tærsklen til en tid, hvor krystallerne kommer til at spille en afgørende rolle på det sundhedsfaglige område, vores personlige og sjælelige udvikling samt dyrenes og planetens udvikling.

Lysarbejdere alle steder har en opgave med at løfte mennesker og planeten op i en højere vibration og ind i nye dimensioner. Krystaller er det redskab, som skal bruges til bl.a. at holde fokus, videregive viden, sikre manifestation, forstærke intention, skabe kontakt og aktivere DNA.

Nu bliver der brug for flere og flere mennesker, som har et indgående kendskab til krystaller, for tiden er inde til at anvende krystallernes fulde potentiale og kraft til et højere formål.

 

Indtil videre

De fleste kender krystaller og sten og har en til flere - føler sig draget af dem uden måske at kende deres potentiale og anvendelsesmuligheder.

Mange behandlere og terapeuter supplerer deres behandling og terapi med krystaller, fordi de mærker, at krystallerne understøtter den. De gør det intuitivt, og langt de færreste er uddannede inden for krystaller. Hvilket er helt i orden.

Hvor mange herinde har krystaller?

Hvor mange herinde er behandler eller terapeut?

Hvor mange af jer supplerer med krystaller?

Hvor mange af jer har en krystaluddannelse?

 

Nu

Men nu er tiden inde til at åbne op for krystallernes fulde potentiale.

Vi står på tærsklen til en tid, som kræver et enormt energiløft, og her kommer krystallerne til at spille en afgørende rolle, hvor de vil blive anerkendt som det fantastiske redskab, de er.

 

Hellig geometri - manifestation af lyd og lys. Lyd og lys er videnskabeligt to sider af samme sag. Den atomare struktur, som i øvrigt er matematisk, som naturen jo er, gengives af krystallens udseende - oktaeder, kuber, terminerede krystaller, kors, rhombisk dodecahedron osv. Lyd danner hellig geometri, og krystaller er manifesteret lyd og dermed hellig geometri. De vibrerer med de pågældende lydes vibrationer - og som vi påvirkes forskelligt af lyd, påvirkes vi også forskelligt af krystaller (den samme krystal har forskellige effekter på to mennesker).

 

Manifestation - universets love, loven om tiltrækning, hænger også sammen med hellig geometri, bruge energierne til at skabe,

 

Forstærke bøn/intention/mantra - programmering/kodning af krystaller, intention,

 

Viden - krystaller rummer gammel viden, som er klar til igen at blive kendt af os, få koder af krystaller,

 

DNA-aktivering - krystaller kan effektivt aktivere vores 12 DNA-strenge, de er rene kanaler og kan gøre os til rene kanaler for de energier, der strømmer til kloden som hjælp fra højere bevidstheder,

 

Kraftsteder - hjælpe kloden, indføre de højere energier til jordeplanet,

 

Kontakt - til højere bevidstheder som mestre, engle, skytsånder og devariget, kanalisering, indsigt, hjælp, samspil,

 

Beskyttelse - mod de mørke energier, der oversvømmer jorden lige nu, mod det lavere selv/ego, mod forurening, mod andre negative tanker,

 

Skønhed - skønhed begrænses i vor tid til noget overfladisk; krystallerne kan åbne op for meningen med skønhed, nemlig at de er indgangen til vores højere selv og den altomfavnende kærlighed, ægte omsorg for os selv, andre, dyrene, naturen og planeten,

 

Fokus - energier på højere planer kræver et stærkere fokus, fokus på det vigtige, vide hvad der er rigtigt for én, leve ud fra vores kerneværdier, følge vores hjerte,

 

 

Ingen kender endnu grænserne, for hvad krystallerne vil kunne bruges til, men sikkert er det, at krystaller rummer uanede muligheder, og vi har indtil nu kun kradset i overfladen.

Her spiller krystalmestre en stor rolle

 

 

 

ET STÆRKT VÆRKTØJ

Du lærer, hvordan du får krystallerne til at arbejde for dig, når du ønsker at:

 • lindre smerter og skavanker

 • opløse følelsesmæssige hårdknuder

 • styrke, tilføre, absorbere eller transformere en energi

 

Du lærer forskellige metoder til, hvordan krystallerne understøtter din proces, og resultaterne kan være mange, bl.a. ro, overblik, beskyttelse, selvværd, handlekraft, styrke, fokus, indsigt, glæde, skønhed, velvære, balance og sundhed.