Krystalgrids, krystalessenser & krystalprogrammering

Manifester dine drømme, fokuser og forvandl dine energier

Kurset for dig, der er letøvet eller øvet i krystaller.

 

Her får du tre kraftige redskaber til at forvandle og fokusere dine energier, så du kan manifestere det, du drømmer om.

 

Alt består af energi og svingninger, og koden til svingninger er geometri (svingninger danner geometriske mønstre, også kaldet hellig geometri). Hver krystal består af sin egen geometri og universelle svingning, og når flere krystaller sættes sammen i et geometrisk mønster, så danner de et kraftfelt, der er stærkere end summen af de enkelte krystaller.

Det betyder, at når du bevidst og kreativt bruger din skaberkraft til at lave et krystalgrid, som du beriger med din intention - altså dit ønske eller mål - så skaber du et kraftfelt, hvis energi er målrettet, så det hjælper dig med både at tiltrække det ønskede og at bringe det ind på det fysiske plan.

 

I et univers, der består af energi ligesom os, er det muligt at opnå vores mål ved at bringe vores egne svingninger på samme frekvens som målet. Det er simpelt og lyder nemmere, end det er.

 

Hvis vores mål på nogen måde er relateret til frygt (og det er det ofte, f.eks. hvis man ønsker sig et job, grundlæggende fordi man er bange for ikke at kunne betale sine regninger og dermed miste sin bolig), så påvirker det vores svingninger negativt. Derudover bliver vi hele tiden påvirket af vores omgivelser, hvilket også ændrer vores svingninger.

Her kan krystaller trække i den rigtige retning og hjælpe dig med at tiltrække det, du ønsker, fordi de med deres rene svingninger kan holde den frekvens, du ønsker, samtidig med at de kan mindske den negative påvirkning af dine egne svingninger pga. frygt.

 

Det betyder, at du med krystalessenser og programmering af krystaller nemmere holder dine egne svingninger der, hvor det gavner dig, uanset om dit mål er at komme af med en sygdom, blive stærkere eller gladere, eller du ønsker et nyt job eller at finde den eneste ene.

 

På dette kursus lærer du bl.a.:

 • hvad krystalgrids er, og hvorfor de virker

 • at vælge grundmønster til specifikke formål

 • hvilke krystaller der understøtter specifikke formål

 • at lave krystalgrids ud fra forskellige mål

 • at lave krystalgrids ud fra dine ønsker

 • hvordan du arbejder med og anvender dit krystalgrid

 • hvad krystalessens er, og hvad programmering af en krystal er

 • at vælge og sammensætte krystaller til en essens

 • forskellige metoder til at lave krystalessens

 • hvilke krystaller der ikke egner sig direkte i en krystalessens

 • at lave en krystalessens fra bunden ud fra dit mål

 • at programmere en krystal ud fra dit mål

 • at formulere dit mål optimalt

 • at lave krystalessens med en programmeret krystal

KRYSTALLER

Da du kommer til at arbejde kreativt med sten og krystaller en stor del af dagen, anbefaler jeg, at du medbringer en stor portion af dem, gerne mindst 30-50 stk.

Det er lige meget, om de er rå eller tromlepolerede, men mindst 4 af dem må meget gerne være rå enkeltterminerede bjergkrystaller. Der må også meget gerne være flere af den samme slags, da symmetri er en stor del af krystalgrids.

Jeg anbefaler også, at du medbringer en del tromlepolerede krystaller, og mindst én af dem skal være en bjergkrystal.

Har du for få krystaller, kan du før kurset købe nogle, så du føler, at du har nok at arbejde med. Du kan også låne nogen af mig, og hvis du har lyst, kan du købe dem med hjem til en favorabel pris. Du vil sandsynligvis have lyst til at fortsætte med at lave krystalgrids derhjemme, og så er det rart at have de nødvendige redskaber.

 

PRIS: 1695 kr.

Inkluderet i prisen er undervisningsmateriale (undtagen krystaller), kaffe, te, vand og frugt. Medbring madpakke, papir og pen.

STED: Prinsesse Maries Allé 13, Frederiksberg

DATO: Se kalender

TID: Kl. 10-18

TILMELDING: Du er tilmeldt, når jeg har registreret din betaling. Jeg forbeholder mig retten til at aflyse ved for få tilmeldte (i sådan et tilfælde får du alle dine penge retur).

BETALING: Du kan købe kurser på 2 måder:

Første måde:

Klik på knappen, og køb kurset online med dit betalingskort:

Hvis du ønsker at købe begge kurser og opnå rabatten, så klik på knappen ovenfor, og vælg 'Begge kurser'.

Anden måde:

Send mig en mail eller sms med dit navn og telefonnr. samt navnet på det kursus, du gerne vil deltage i. Eller skriv begge, hvis du gerne vil med på begge kurser.

Betal beløbet via bankoverførsel til Nykredit, reg. 5479, kontonr. 0000125250. (Alternativt via mobilepay).