DET DU ØNSKER,

SKAL DU FÅ

Dine drømme, håb og ønsker for 2017 hviler på de indsigter og erkendelser, du gjorde i 2016; for at manifestere det år, du ønsker, tager vi denne aften et tilbageblik på 2016 og laver en taknemmelighedsliste.

Herefter bringer vi gennem en guidet meditation Kristus-/Sofia-energien ind til gruppen og ind i os selv og forbinder den til Jorden i et fysisk udtryk, til gavn for alt liv på planeten. Du vil blive påvirket på alle plan - krop, sind, sjæl og livsvej.

Undervejs deler vi vores oplevelser med hinanden, og til meditationen får du en krystal, som du selvfølgelig gerne må beholde. Der serveres vand, te og kaffe, og i pausen nyder vi lidt julesødt. Herudover er hyggen sikret med tæpper og fyrfadslys. Du kan vælge mellem at sidde på en stol og at sidde/ligge på et liggeunderlag.

 

Pris: 350 kr.

Prisen er inkl. kaffe, te, vand og julegodter samt en krystal. Og du går herfra med en stor portion julestemning, tør jeg godt love!

 

Du tilmelder dig ved at skrive (dit navn, tlf.nr., emailadresse og ønsket dato) til mig på Facebook, sende en sms (20727578) eller en mail (merise-mcdowall@outlook.dk), og din plads er sikret, når du har betalt. Du kan betale med Mobilepay tlf. 20727578 eller med bankoverførsel til reg./kontonr. 5479/0002722698. Billetprisen refunderes ikke, så skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden.

​​Jeg glæder mig til at møde dig midt i julens magi!

Namaste

Merise

Den naturlige efterfølger til dette kursus er Nytårskur 2017 for kvinder og/eller forløbet Gudinde 2017 (alle kurser kan sagtens ”stå alene” og tages hver for sig; det er heller ikke en forudsætning for Gudinde 2017 at have været på dette eller Nytårskur 2017 for kvinder).

Tid & sted:

Vi lukker julens magi ind i salen hos Krop&Sind, Riddergade 17, 1. sal, 7000 Fredericia.

Vælg mellem flg. datoer:

Tirsdag 6. dec. kl. 19-22

Torsdag 8. dec. kl. 19-22

Tirsdag 13. dec. kl. 19-22

Torsdag 15. dec. kl. 19-22

FRA KVINDE TIL GUDINDE

Vi er alle født med potentialet til at opnå det, vi drømmer om.

Denne aften får du en af hemmelighederne bag loven om tiltrækning.

vi har alle ret til at være her, uanset vores opvækst, tro, tanker og følelser. Jeg hjælper dig fri af fortidens dynd, så du kan hoppe i sadlen og indtage nuet og blive herre over dit liv.

Gudinde 2017

Der sker der noget magisk hver december - vi mærker det som julestemning.

Husker du den julestemning, der fyldte dig, da du var barn? Denne her uudgrundelige følelse af højtidelig stemning, og alle lys skinnede lidt mere end normalt - og forventningens glæde! Husker du det?

Er følelsen af julestemning blevet mindre med årene? Måske endda helt forsvundet?

 

FLYT BJERGE MED KRISTUS OG SOFIA

På denne workshop bliver du åbnet og fyldt op med de energier, som vi oplever som julestemning - de energier, du helt intuitivt mærkede som barn - og dette er blot ”bivirkningen”!

På denne workshop får du kontakt til et højt vibrerende dybt lag, som gør dig i stand til at flytte bjerge!

 

Julestemningen kommer nemlig fra nogle meget kraftige energier - den maskuline Kristus-energi og den feminine Sofia-energi, som strømmer ind på Jordeplanet med forstærket kraft i december, fordi så mange sind åbner op for den i forbindelse med julen.

Når mange mennesker - ubevidst som bevidst - åbner op for en energi på samme tid, bliver denne energi mangedoblet i styrke.

Det er absolut ikke kun i december, at disse energier kan mærkes eller bruges; energierne er altid til stede - udnyt, at de er ekstra stærke netop nu.

Kristus-/Sofia-energien er den guddommelige, rene og ubetingede kærlighed fyldt med tilgivelse og taknemmelighed. Kender du lidt til Loven om Tiltrækning, så ved du, hvor vigtig taknemmelighed er, når du vil manifestere noget, du drømmer om. Altså er kraften denne måned enormt velegnet til at bringe din egen skaberkraft i spil.