Forkæl dig selv med den skønneste

Adventskalenderen består af 4 gaver og 4 onlinemodulerJeg vil ikke afsløre det hele - det ER jo en gave, og julen SKAL jo være fuld af overraskelser - men jeg kan fortælle dig det her:

Temaet for dette års adventskalender er:

Balance mellem de feminine og maskuline energier

 

Siden jeg var på gralsrejse med Lars Muhl i Sydfrankrig i 2016, har jeg vidst, at jeg skulle til Israel ifm. min mission om at hjælpe andre ind i den nye tid, og den nye tid handler netop om at skabe balance mellem de feminine og maskuline energier.

Yeshua og Mariam Magdalenen udøvede deres virke i Israel, et virke baseret på balancen mellem feminine og maskuline energier, derfor rejser jeg til Israel og laver to af denne adventskalenders fire onlinemoduler der.

Det betyder, at du vil få en helt speciel åbning til den nye tids energier i dette års adventskalender, selvfølgelig med de helt rigtige krystaller til at støtte processen.

Og vil du dybere ind i arbejdet med at skabe balance mellem feminine og maskuline energier og har lyst til at opleve den i Israel sammen med mig, så kan du tage med på en uges krystalrejse i maj 2019.

(Tager du med på rejsen, trækker jeg adventskalenderens beløb fra rejsens pris, dvs. at du så har fået adventskalenderen gratis, når du tilmelder dig rejsen (mere om det i 2019).)

De fire onlinemoduler (1 til hver søndag) byder bl.a. på healing og meditation og består af en video eller en lydfil.

Selve krystalgaverne rummer sten og krystaller, og i år har jeg tilstræbt at give dig nogle helt specielle nogen, som vil støtte dig i din proces med at skabe balance mellem de feminine og maskuline energier og dermed bliver mere integreret i den nye tid.

Jeg vil selvfølgelig ikke afsløre for meget, men du vil bl.a. få en speciel sten fra Israel.

Øvrige overraskelser kan ikke udelukkes!

Hver adventssøndag åbner du en vidunderlig gave med unikke sten og krystaller, som du med fordel kan bruge til de fire onlinemoduler.

Find derfor et roligt sted (det behøver ikke være om søndagen, hvis du har travlt med andre hyggelige julesysler), sæt dig med din gave og måske et glas gløgg, kaffe eller te, og tænd for din computer.

Og så skal du ellers bare nyde det og tage imod.

Glæd dig!

Krystal-adventskalender

Værdi mindst 4000 kr.

Din julepris: 1147,-

Prisen er inkl. fragt.

 

Adventskalenderen kan bestilles t.o.m. fredag den 16. november 2018, og den sendes af sted til dig (leveres til nærmeste pakkeshop) i sidste halvdel af november. Hver søndag modtager du en mail med et onlinemodul.

OBS!

Bestiller du krystal-adventskalendre til andre end dig selv, så husk at sende mig en mail med navn og emailadresse på den/dem, der skal have den, så jeg kan sende onlinemodulerne til dem.

Bemærk, at den fysiske pakke stadig vil blive sendt til dig (nærmeste pakkeshop).

*

Adventskalenderen sendes kun til adresser i Danmark (sendes heller ikke til Grønland og Færøerne). Køber du alligevel kalenderen, selvom du ikke har adresse i Danmark, forbeholder jeg mig retten til at ophæve salget mod et gebyr på 100 kr., der dækker mine omkostninger ved dette.

*

Jeg prøver så vidt muligt at genbruge emballage, så husk, at det er indholdet, der tæller og gælder. ;-)