Bliv professionel

krystalbehandler

100 % online uddannelse. Som krystalbehandler hjælper du mennesker til øget klarhed, et bedre mindset og manifestation af deres drømme, og du hjælper mennesker og dyr til balance, flow og velvære i både den fysiske krop og de øvrige legemer. Tilbyder du anden behandlingsform, så kan du effektivt supplere denne med krystaller.

Denne uddannelse er skabt til dig, der:

 

 • elsker krystaller og mærker deres gavnlige effekt

 • vil lære at forløse krystallernes store potentiale

 • gerne vil arbejde professionelt med krystaller til gavn for mennesker, dyr og naturen

 • ved, at du er energi-/lysarbejder

 • drømmer om at give din gave til verden

 • er i eller godt på vej ind i den nye tid

 • ønsker at hjælpe andre ind i den nye tid

Den nye tid kommer med en energi, der kort sagt balancerer den feminine og den maskuline energi. Det betyder i praksis bl.a., at vi ikke længere kan:

 • sætte tingene i bås

 • søge svarene hos andre, men finder dem indeni os selv

 • slippe for at tage et ægte ansvar for vores eget liv

Den nye tid er en tid, hvor vi lærer at bruge og stole på vores intuition, vi bliver vores egen autoritet, og det gør ikke længere så ondt at følge vores hjerte.

Forbindelsen til vores højere selv, andre, dyrene, naturen og universets bevidsthed er mere åben end nogensinde før i det moderne menneskes historie, tiden går hurtigere, og vi føler konsekvensen, når vi ikke giver vores autentiske gave til verden.

Mærker også du dette, så finder du på Krystalskolens uddannelse den hjælp, støtte og visdom, du har brug for i din højere udvikling, så du kan stå stærkt som det lys, verden har så meget brug for.

Krystaluddannelsen er skabt i den nye tids energi bl.a. ud fra spontant kanaliserede anvisninger fra højere bevidstheder, herunder krystallernes højere bevidsthed, derfor vil du sandsynligvis opleve, at uddannelsen forløber anderledes end det, du hidtil har prøvet.

Katrine Friis

Jeg valgte denne uddannelse fordi jeg kunne mærke, at det var præcis det jeg havde brug for... Med uddannelsen har jeg oplevet flow og lethed som lysarbejder (noget nyt), og jeg har oplevet uddannelsen som positiv, kærlig, rart og tryg.

Merise kan rumme alle på en god og respektfuld måde. Jeg har taget en del uddannelser, men har følt mig ekstra godt tilpas på denne.

Jeg følte meget stærkt for at melde mig og det er sjældent det sker. Jeg har fået energi på at praktisere 1-1 sessioner på en ny måde, og under uddannelsen har jeg forfinet mine kompetencer. ❤️ Jeg har udviklet mine evner og er blevet bedre til at passe på mig selv. Jeg har også fået "hjælp" til at få mine klienter og mig selv til ny tids energi.

Jeg kan VARMT anbefale dette forløb både professionelt og personligt. Det er hjertevarmt og berigende og hamrende relevant.

Ann Lethin

Merise er med sin visdom og sprudlende personlighed en fantastisk og nærværende formidler der er meget givende som underviser. Hendes produkter i krystalskolen er superprofessionelle og med max kvalitet - altså det bedste af det bedste.

Uddannelsen har gjort at jeg er kommet meget bedre i kontakt med min intuition og dermed taget livtag med og blevet tryg i at behandle intuitivt. Den metode giver mig stor frihed i at behandle og virkningen for klienten, oplever jeg, bliver større end hvis jeg har nogle klare regler og metoder jeg skal holde mig til. Selvfølgelig har det været godt at få grundviden - og derudover har jeg gennem uddannelsen udviklet den behandlingsform, jeg tilbyder nu.

Jeg kan i den grad anbefale Merise's uddannelser, hvis du gerne vil tage ansvar og ejerskab for din egen udvikling.

Pia McCormack

Jeg mødte Merise på en messe efter en veninde havde fortalt om uddannelserne. Den intense og strålende energi måtte jeg simpelthen have mere af :-)

Jeg har bestemt en følelse af at have udviklet mig så meget at mit liv er blevet i bedre balance samtidig med at jeg har udført skønne behandlinger.

I det halve år under Merises vejledning har jeg mødt rigtig mange skønne kollegaer og anderledes klienter.

Det at stifte så dybe bekendtskaber med de skønne sten & krystaller gør også at jeg har stor tillid til mit liv og til det klienterne har brug for. Jeg har også fået langt større kendskab til mine hjælpere og vejledere.

Millioner gange TAK.

Hvad du får ud af krystaluddannelsen:

Du får både et godt kendskab til og et inderligt venskab med den nye tids ultimative powertool: krystallerne.

Dette stærke bånd til krystallerne hjælper dig til at slå solide rødder i den nye tids energi og at hjælpe andre ind i den nye tids energi.

Du får en lang række redskaber, som du kan bruge både kreativt og intuitivt, så det passer til enhver situation inden for healing og terapi, og selvom krystalbehandling er en fuldstændig behandlingsform i sig selv og sagtens kan stå alene, så kan du i høj grad løfte andre former for behandlinger til nye højder ved hjælp af krystaller.

Dvs. at du med krystaller kan hjælpe dine klienter langt mere effektivt.

Og så tør jeg godt love dig, at du begiver dig ud på et vidunderligt eventyr med krystallerne! De er lige som portaler ind til en helt speciel verden, som spænder over samtlige "realms", lige fra den fysiske verden til den mest finstoflige.

Længere nedenfor kan du læse meget mere om indholdet i de enkelte moduler, og du kan i øvrigt være sikker på, at du får den mest omfattende krystaluddannelse på markedet med stærke og effektive redskaber til alle områder i både dit og andres liv.

 

 

Men hvorfor lige krystaller?

Der er rigtig mange grunde til, hvorfor krystallerne er det helt rigtige valg, og nogle af grundene er, at krystaller:

 • er et naturprodukt, der kommer fra Jorden efter at have vokset i Moder Jord i millioner af år

 • er naturens reneste vibrationsenheder, uberørt af mennesket

 • er fysiske og konkrete med spirituelle egenskaber, akkurat ligesom os

 • har været gennem kosmisk stråling og mange andre processer, som vi ikke helt forstår endnu

 • har en flere tusinde år gammel historie i menneskets kultur og har været anerkendt og anvendt i mange civilisationer

 • står usandsynligt stærkt, for du finder ikke noget spirituelt redskab mere afprøvet end krystallerne

Når nu vi alle akkurat ligesom vores planet Jorden kommer fra samme sted i universet og består af de samme ”byggesten”, stjernestøv om du vil, er det så ikke mere end sandsynligt, at gaverne fra Moder Jord er de bedste redskaber for os? :-)

Os, der arbejder med mennesker og dyr på spirituelle og ”alternative” måder, har en stor kærlighed til Moder Jord, bl.a. fordi hun giver os liv, og hun giver os den jordforbindelse, der er nødvendig, for at vi kan udføre vores arbejde og udvikle os på alle planer.

Moder Jord viser også sin kærlighed til os ved fysisk at give os det her konkrete redskab: krystallerne.

Derfor ser jeg krystaller som noget af det mest ærlige, konkrete og nede-på-jorden, der findes på det spirituelle og ”alternative” marked. (Selvfølgelig findes der en masse krystaller, der har været i behandling af mennesker eller endda skabt i laboratorier, men det lærer du alt, hvad der er værd at vide, om på uddannelsen.)

 

Og der hersker ingen tvivl om krystallernes effekt. Se bare deres indflydelse på de fleste kulturer gennem tiderne, hvor de har været brugt til bl.a. healing, beskyttelse, talismaner, divination, forskønnelse og ikke mindst til at signalere status.

Mennesket har altid påskønnet krystallerne for deres egenskaber, skønhed og værdi, og på den måde har krystallerne altid spillet en rolle i forskellige kulturer og stået sammen med os i vores udvikling.

I dag er krystaller tilmed uundværlige i stort set alle former for teknologi, så den empiriske evidens for krystallernes virkning er omfattende.

 

Krystaller har altid været her og vil altid være her, så vi kan vist godt konstatere, at de ikke er et modefænomen eller en dille - krystaller er noget, vores planet har givet os gennem tusinder af år, og der dukker hele tiden nye slags op.

Fordi krystaller er så tilgængelige for os, er det nemt at tage dem for givet, selvom de har en fantastisk kraft - lidt ligesom vores sol - men de skal absolut ikke undervurderes.

Krystaller holder fokus, transformerer energi, videregiver viden, sikrer manifestation og skaber kontakt

I vores tid har lysarbejdere verden over en særlig opgave med at løfte mennesker op i en højere vibration og ind i nye dimensioner, og krystaller er det fuldendte redskab til bl.a. at holde fokus, transformere energi, videregive viden, sikre manifestation samt at skabe kontakt.

Nu er der brug for flere og flere mennesker, som har et indgående kendskab til krystallerne, for tiden er inde til at anvende krystallernes fulde potentiale og kraft til et højere formål, og det noget, som lystjenere kan.

Hvis du har læst med hertil, så er der jo nok noget i teksten, der vækker genklang i dig, og det betyder, at du sandsynligvis er en vaskeægte energiarbejder af den nye tid.

Husk, at du altid er velkommen til at skrive til mig, hvis du gerne vil drøfte noget af det, du her har læst, også hvorvidt krystalbehandleruddannelsen kunne være det rigtige for dig.

Uddannelsens opbygning

 

Uddannelsen er 100 % online og består af:

 • 1 velkomstmodul

 • 9 KBU-moduler inkl. prøver

 • 1 selvudviklingsmodul

 • 1 businessmodul

 • 1 øveforløb inkl. feedback

 • Adgang til en lukket Facebookgruppe

 • Eksamensforløb inkl. evalueringssamtale

 • Diplom

 

NÆSTE UDDANNELSESSTART:

25. oktober 2020

med løbende indrulning til og med den 22. november 2020

 

 

Moduler

Modulerne foregår online, dvs. du finder dem online på Simplero. Modulernes lektioner består af pdf- og lydfiler og et mindre antal videoer. Du behøver ikke sidde klar ved din pc på modulets udgivelsesdag, men kan tage det, lige præcis når det passer dig. På den måde sparer du transporttid, bøvl og ikke mindst kalenderdage, der "clasher" med uddannelsen. Du kan selvfølgelig gennemgå modulerne igen og igen alt efter dit behov.

Der vil blive frigivet et modul ca. hver 14. dag begyndende ultimo november 2020.

Hvert modul slutter af med en lille prøve, der sikrer, at du har været igennem samt forstået stoffet. Du kan tage prøven om og om, lige så tosset du vil - jeg kan ikke se dit resultat. ;-)

MODUL 1

Sten og krystaller

Forskellen på sten og krystaller; mineraler og mineralklasser; krystallers atomare opbygning og geometri; kvartsgruppen; kunstige, bearbejdede og giftige krystaller; sten og krystallers navne; at undgå at blive snydt

MODUL 2

Din personlige og spirituelle udvikling

Dit personlige tema; dine kerneværdier; din persontype; din historie; dine styrker og svagheder

MODUL 3

Dit virke, din business og din gave til verden

Dine drømme og passioner; din genizone; dine kompetencer; dit budskab; din målgruppe; dit visuelle udtryk og dit virksomhedsnavn; din prissætning; din foretrukne metode til markedsføring; din plan for dit virke; etik; penge-mindset

Bonus #1: Nyhedsbreve v/ Maj Ølting

Bonus #2: Kend dine penge v/ Carina Svendsen

MODUL 4

Dit fundament for energiarbejde med krystaller

Din intention og intuition; intuition og clairvoyance; din universelle bevidsthed og intuition; sådan vælger du sten og krystaller; den nye tid; grounding og beskyttelse; sten og krystallers farver og betydning; rensning af sten og krystaller

MODUL 5

Fundamentet for energiarbejde med klienter

De universelle love ift. healing; de universelle love ift. manifestation; energikroppen og psykosomatik; klientens terapeutiske røde tråd; tidligere liv; barndommen og det indre barn; reinkarnation; karma; karmisk familie og soulmates

MODUL 6

Krystalhealing

Healing og selvhealing med krystaller; naturligt healende krystaller; healingsforløb med klient; forskellige healingsmetoder; scanning af energikroppen; healing med krystallayouts; hent krystalenergier ind uden krystaller; fjernhealing med krystaller; duft (Aura Soma); krystalhealing på dyr

MODUL 7

Healing og terapi

Krystalessenser; krystalgrids; programmering af krystaller; forvandling af energier og ændring af mindset; mønstre og symboler

MODUL 8

Krystalterapi: clairvoyance og divination

Krystalreading; divination med krystaller, orakel- og tarotkort; tolkning og videregivelse af budskaber

MODUL 9

Flere metoder i krystalbehandling

Bevidsthed og bevidstheder (bl.a. engle, mestre og devaer); kontakt til healingsbevidstheder (bl.a. skytsånder, hjælpe- og healingsånder, guider og engle); krystallens væsen; naturterapi med krystaller; krystalamuletter

MODUL 10

Krystaller og omgivelserne

Feng shui med krystaller; altre og krystaller; renselse af steder med krystaller; placering af krystaller

MODUL 11

Flere muligheder med krystaller

Essentielle olier med krystaller; massage, afslapning, skønhed og velvære med krystaller; regression med krystaller

Ingrid Kolind Holm

Jeg havde søgt forskellige former for healing-uddannelser og blev tiltrukket af dig, Merise, og krystallerne.

Jeg var lidt betænkelig ved at der var online undervisning. Men det er fint at vi har haft øvedage og messedag og at vi kan booke samtaler med dig.

På trods af at det er online undervisning har jeg oplevet uddannelsen super fin, også med Facebook-gruppen hvor vi kan dele oplevelser med hinanden og med dig, hvor vi kan stille stille spørgsmål.

Jeg har lært at bruge min intuition og stole mere på den og har udviklet mig bl.a. ved at arbejde med mine kerneværdier. Jeg kan anbefale uddannelsen og Merise :-)

Brigitte Brik

Jeg valgt denne udd. fordi jeg elsker krystaller, kunne mærke deres energi - og at de anmodede mig om at arbejde mere højfrekvent med dem. Jeg føler de er "gamle venner".

Jeg har fået en udvidet bevidsthed omkring krystaller og ser dem som samarbejdspartnere og motivatorer i mit eget liv. Jeg havde en tung periode med min venindes sygdom og død, hvilket fik mig til at skubbe min udd., - det var supergodt og rigtigt. Udd. har endvidere gjort mig mere bevidst om hvordan mine særlige kompetencer er skruet sammen - også ift. min virksomhed. Merise er eminent til at få mig til at "se tingene fra nye vinkler" - sådan at mine dybe værdier og visdoms-spots accelererer!

Merise og Krystalskolen har mine bedste anbefalinger!

Tine Christiansen

Jeg valgte denne uddannelse pga min lidenskab til krystallerne, og fordi den er online.

Under uddannelsen har jeg fået en enorm udvikling i mig selv og hvad jeg egentlig står for. Jeg har oplevet at møde skønne mennesker med samme lidenskab og dig Merise, vejledt klienter med dyb viden. At jeg har kunnet tage modulerne i mit eget tempo. Tilpas og lige som det skulle være.

Jeg har udviklet mig meget under uddannelsen, blevet mere selvstændig. At stå i mit lys. Dybere viden til krystallerne, og samarbejdet.

Jeg kan bestemt anbefale både uddannelsen og Merise. Vigtig viden at tage sig tiden til at nørde med krystallerne.

Prøvebehandlinger

Inden eksamen skal du have afprøvet det lærte ved minimum 20 prøvebehandlinger. De fleste går i gang med prøvebehandlingerne efter modul 5, og du er velkommen til at lave flere prøvebehandlinger i én, dvs. når du har en prøveklient, så kan du både lave en krystalhealing og udføre en af terapiformerne på vedkommende i samme session. Du må også gerne have nogle af dine prøveklienter i forløb hos dig, så de f.eks. får 3-5 prøvebehandlinger i alt af dig; dette giver dig god erfaring med resultatvurdering og opfølgning.

Du skal dokumentere dine prøvebehandlinger, hvilket du får mere information om efter tilmelding.

Øveforløb

Når du er klar, ofte efter modul 7, skal du udføre et dokumenteret online øveforløbhvor du afprøver det lærte på 3 forskellige prøveklienter. Du skal bl.a. udføre samt dokumentere:

- forskellige krystalhealinger

- forskellige terapimetoder

Dine prøveklienter besvarer et online spørgeskema, som jeg modtager, og herefter får du min feedback og vurdering af dig som krystalbehandler inkl. eventuelle udviklingspunkter.

Lukket Facebookgruppe

Når du tilmelder dig krystalbehandleruddannelsen, får du adgang til en lukket Facebookgruppe sammen med de øvrige elever, hvor I kan sparre og netværke med hinanden, og her deltager jeg også og besvarer spørgsmål m.m. Efter uddannelsen flyttes du og de andre elever fra denne gruppe over i en lukket gruppe for Krystalskolens tidligere elever, hvor du har rig mulighed for at netværke og sparre med andre dygtige krystalbehandlere.

Eksamen

Uddannelsen slutter af med et online eksamensforløb, som består af en dokumenteret krystalbehandling på en prøveklient, en skriftlig opgave samt en samtale med mig.

Herefter modtager du dit diplom og er certificeret krystalbehandler.

Mulighed for 1:1-undervisning

Under krystaluddannelsen har du mulighed for at tilkøbe online 1:1-undervisning med mig efter behov. Her får du personlig undervisning med kanaliseret viden og visdom til dig fra højere bevidstheder, dine egne guider m.fl., ligesom du vil få clairvoyante svar på dine spørgsmål. Så selvom uddannelsen foregår online, vil du med 1:1-sessionerne opleve, at du får en meget mere personlig undervisning, end man normalt får på uddannelser med månedligt fremmøde, og vi går både tæt og dybt, så du rykker dig til helt nye højder.

Når du har købt en eller flere sessioner, får du et link til en online kalender, hvor du booker den tid, der passer dig. Efter sessionen får du tilsendt en lydoptagelse af den.

Datoer

Næste uddannelsesstart er søndag den 25. oktober 2020 med løbende indrulning til og med søndag den 22. november 2020.

Ca. hver 14. dag udgives et modul begyndende fra slutningen af november 2020.

Eksamen finder sted i perioden juni-oktober 2021, nærmere dato aftaler du med mig.

Sted

Hjemme hos dig selv, eller hvor du nu har lyst. :-)

Pris 2020

Ved betaling på én gang:       18.000 kr.

Kan også betales i 8 rater à 2350 kr. (= 18.800 kr. i alt).

Alle priser er inkl. moms. Forbehold for ændringer.

Inkluderet i uddannelsens pris er:

 • Undervisning v/ Merise McDowall og gæsteundervisere

 • Undervisningsmateriale

 • 1 øveforløb inkl. feedback

 • Deltagelse i den lukkede Facebookgruppe

 • Eksamen inkl. evalueringssamtale og diplom

Tilmelding

Du tilmelder dig, når du betaler, og du er endeligt tilmeldt, når din betaling er registreret. Se betingelserne for afmelding her.

Du kan vælge mellem online-betaling af hele beløbet på én gang eller et antal månedlige rater.

Skulle du foretrække at betale hele beløbet for uddannelsen via kontooverførsel fremfor at betale online med kort, så benyt denne konto:

Nykredit Bank

Reg.nr.: 5479

Kontonr.: 0000125250

Husk: Du er altid velkommen til at få en snak med mig, inden du beslutter dig. Bare send mig en mail, så vi kan aftale et tidspunkt.

Mere info

Umiddelbart efter tilmelding modtager du en mail med en masse praktisk information, og det er en rigtig god ide at gemme denne mail under hele uddannelsesforløbet.

Du skal regne med hjemmearbejde i form af bl.a. læsning, opgaver, prøver og øveklienter* samt evt. ekstra udgifter til krystaller, alt efter hvilke du allerede selv har og gerne vil have.

Du finder flere spørgsmål og svar i FAQ

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cammilla Noomi Mohr

Jeg valgte uddannelsen til krystalhealer fordi jeg altid har følt mig tiltrukket af krystaller og mærkede denne tiltrækning vokse. Jeg drømte simpelthen om krystaller om natten, når jeg lukkede øjnene så jeg de smukkeste krystalhuler for mig! Det var som om de kaldte. Jeg valgte specifikt Merises uddannelse fordi jeg var tiltrukket af Merises feminine energi og hendes intuitive tilgang til krystaller. Jeg elsker når der ikke er facit og løsninger og tingene ikke er sort/hvide. Når jeg kan få lov at være kreativ og gøre tingene på helt min egen måde.

For mig har det været et plus at uddannelsen har været flexibel med en blanding af online og live undervisning.

Jeg føler at jeg har fået en kæmpe gave idet krystalhealing for mig er legende let og glædesfyldt og jeg let kan fylde mig selv med kærlighed og glæde i hverdagen.

Undervejs i uddannelsen har jeg arbejdet med et tema som har "spændt ben" for mig i mange år og som jeg endelig føler er blevet opløst! Jeg har fået lys og healing på det og det har været en stor gave.

Tusind tak for en fantastisk rejse. Jeg er så klar til mere!

Jane Birkemose Johansen

Fik din mail ind... Det føltes 100% rigtigt... 20 min senere havde jeg skrevet mig op & så var det gjort ❤️ Var så glad. ❤️ (Altid elsket krystaller ❤️)

Det jeg har fået ud af at tage uddannelserne er: selvudvikling, mere disciplin... I og med det er en uddannelse og ikke bare en bog på reolen så skulle der for alvor findes tid til at studere og implementere. Det "spirituelle" har i den grad fået en langt større plads i mit liv nu, også i den "fysiske" verden ❤️.

Mødt dig Merise ❤️ den dejligste oplevelse af dem alle ❤️. Også været ude over min komfort zone... fået mere selvtillid --> inden for den spirituelle verden (feminin energi for mig)

Fantastisk! ELSKER materialet, hvad end det er indholdet/strukturen/måden det er skrevet på ❤️. Så lærerigt, så givende på så mange planer.

Om jeg har udviklet mig under uddannelsen: Oooh yes! :-) ... har i den grad fundet bedre balance mellem feminin & maskulin energi/verden og i den grad fundet en vej/min plads indenfor den spirituelle verden.

Om jeg kan anbefale uddannelserne og Merise: YES! JA! OUI ❤️ :-) af hele hjertet

Er så taknemmelig for dig og alt det du bringer med dig af krydderier i mit liv. ❤️ TAK

Ulla Larsen

Reklamen for healer & terapeut udd. kom på et tidspunkt, hvor jeg lige havde spurt guider om hvilke udd. jeg skulle på, og så passede pris og frem møde dag + mængde med det jeg kunne passe ind i min hverdag.

Med uddannelserne har jeg fået en masse praktisk erfaring, selvtillid og en masse god energi og forståelse for verdens energier. Mødt nogle søde og herlige med-kursister

Mødt dig Merise - oplevet dit kære og lysende væsen og din dejlige energi. Total proffesionel og at du lever som du underviser!

Min selvtillid og mine klarsynsoplevelser er blevet meget bedre og tydelige for mig.

Vil klart anbefale både udd. og Merise til dem der har interessen for krystaller.

 

OBS!

Krystaluddannelsen er ikke for alle

 

 

Du skal omfavne den nye tid og energi

Det stiller nogle krav til eleverne, at krystaluddannelsen er af den nye tids energi.

Som elev skal du nemlig selv være i eller på vej ind i den nye tid og energi og dermed kunne trives med uddannelsens organiske proces, som selvfølgelig er struktureret, men på samme tid også åben over for, at der sker det, der sker.

Sætningen ”der er en mening med alt” får virkelig betydning under forløbet. Og det er en god ting, for vi ved jo alle, at ”livet sker”, som man siger, og så skal der fleksibilitet til, så det hele ikke falder til jorden. Derfor skræddersys uddannelsen langt hen ad vejen til at passe ind i dit liv, så det ikke bliver en byrde for dig at studere, men tværtimod en stor fornøjelse.

Du skal tage ansvar for dig selv

Herudover fordrer uddannelsen, at du tager ansvar for dig selv, dit valg og din egen udvikling. Netop fordi vi ikke mødes en weekend hver måned, skal du selv sørge for, at du får gennemgået et modul, inden næste modul dukker op i din inbox.

Det er også dit eget ansvar at sætte dig ind i den information, som du modtager fra mig, samt at gemme denne information, så du nemt kan finde den og bruge den.

Husk, at du har muligheden for at tilkøbe 1:1-undervisning med mig efter behov, og det opfordrer jeg dig kraftigt til at benytte, fordi dit udbytte af dette er så stort.

Derudover skal du

være fyldt 20 år, have et åbent sind og en god intuition, have en stærk fornemmelse for dig selv og din spiritualitet samt nære et ønske om at være del af rejsen, som denne krystaluddannelse er.

Tag en snak med mig

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er klar til krystalbehandleruddannelsen, så skriv endelig til mig; så tager vi en snak og finder ud af det sammen.

 

Mød din underviser

Jeg er clairvoyant krystalmester og lystjener, og det er min passion

at hjælpe dig ind i den nye tid, øge din bevidsthed og at udvikle din højere bevidsthed, så du træffer bevidste valg med dit hjerte, og så du skinner dit lys så stærkt, at du løfter dine omgivelser med din blotte tilstedeværelse.

 

Min passion kommer fra et oprigtigt ønske om at gøre verden til et bedre sted for alle, og dette ønske er udsprunget af min sorg og misfornøjelse over at opleve, hvor mange der er fanget i et lukket sind og lever deres liv ud fra det, de er opdraget til og ser andre gøre.

 

Alt for mange mennesker lever ”et halvt liv”, dvs. selvom de set udefra har alt, så er de inderst inde utilfredse og frustrerede. Det vidner det stigende antal stressede og deprimerede mennesker om, og det gør mig ked af det.

Jeg har nemlig været der selv og ved, hvor forfærdeligt det er, både for én selv og omgivelserne. Og når man er i den tilstand, så træffer man ikke ligefrem de bedste valg, og ens liv bliver derefter. Og verden bliver heller ikke et bedre sted at være.

 

Med andre ord: man gavner ingen ved at ”gøre som alle andre” og leve ud fra, hvad man tror, at andre forventer af én.

Tværtimod.

Jeg plejer at sige, at den bedste gave, man kan give sig selv og verden, er at følge sit hjerte OG hjerne i harmonisk balance.

Det kræver mod, styrke og indsigt - kort sagt balance mellem de feminine og maskuline energier. Det er det, jeg hjælper dig med.

Du kan læse min historie her.