Krystaller har til alle tider fascineret og forundret os, og ikke uden grund. Både deres fysiske og ikke-fysiske egenskaber er utrolige, for ikke at nævne deres skønhed.

I vor tid anvendes krystaller i værktøj, urværk og elektronisk teknologi - bl.a. pga. deres præcision, hårdhed og evne til at holde information og lede energi. Krystallerne bruges også i udstrakt grad i smykker. Og de bruges i energiarbejde som f.eks. healing.

 

Det er sidstnævnte anvendelse, som dette kursus fordyber sig i, så her er kurset for dig, der ønsker at:

 • lære krystallerne og deres forunderlige univers at kende

 • lære de mange måder at anvende krystaller i energiarbejde

 

Efter kurset i krystalhealing har du en basisviden om krystaller, der gør dig i stand til at bruge dem på dig selv og dine nærmeste, også dine dyr, hvis du ønsker dette.

 

 

 

 

ET STÆRKT VÆRKTØJ

Du lærer, hvordan du får krystallerne til at arbejde for dig, når du ønsker at:

 • lindre smerter og skavanker

 • opløse følelsesmæssige hårdknuder

 • styrke, tilføre, absorbere eller transformere en energi

 

Du lærer forskellige metoder til, hvordan krystallerne understøtter din proces, og resultaterne kan være mange, bl.a. ro, overblik, beskyttelse, selvværd, handlekraft, styrke, fokus, indsigt, glæde, skønhed, velvære, balance og sundhed.

Fyld førstehjælpskassen med krystaller

Krystalhealingskursus

Kursist Lidija Mehinagic siger:
”Nu, efter er mine impressioner faldet på plads og efter en vidunderlig kursus om krystallernes magiske verden, fik jeg lyst til at fortælle til alle jer dejlige mennesker, hvor dejligt en oplevelse har det været for mig, at deltage i den første (af de mange flere håber jeg) krystalhealer kursus holdt af den smukke, dejlige og allerhøjst kompetente - Merise McDowall Daugbjerg Frederiksen
Det var en magisk kombination af en smykt kursus sted, dejlig spirituelle atmosfære, krystalernes vibrationer, vores lærerinde Merise og os, kursisterne, som slugte hver eneste ord og dejlige viden om noget, så fascinerende og mystisk, som krystaller er.
Jeg anbefaler til alle jer, som er interesseret i den åndelige, spirituelle og alternative til at tage dette kursus og uddannelsen senere måske, da den åbner nogle helt fantastiske horisonter og verden, krystallernes magiske verden nemlig ”

SÅDAN GØR VI

På dette kursus i krystalhealing kommer du igennem bl.a. disse emner:

 • krystallers energier og geometri (også den hellige)

 • krystallers egenskaber og anvendelsesmuligheder

 • hvordan du udvælger, renser og opbevarer dine krystaller

 • krystaller og din energikrop

 • krystaller og farver

 • krystaller og meditation

 • healing og selvhealing med krystaller, herunder:

 • hvordan du programmerer en krystal, og hvordan du bruger den

 • hvordan du laver krystalessenser

Du lærer desuden dine egne krystaller bedre at kende, fordi du tager dem med, som du har (og har lyst til at arbejde med) - bare rolig, du kan også låne/købe af mig under kurset. ;-)

 

Kurset har en både teoretisk og praktisk tilgang. Vi sidder/ligger på gulvet (med underlag og tæpper, selvfølgelig), så du hele tiden får afprøvet teorien, nogle gange også to og to.

 

Er du klar til at kaste dig ud i en anderledes og fascinerende verden fyldt med krystaller, hvor du kan hjælpe dig selv og dine kære, så skynd dig at melde dig til!

KRYSTALLER:

Naturens

magiske

POWERTOOL

Pris: 1995 kr.

Prisen er inkl. kaffe, te, vand, frugt og sødt samt undervisningsmateriale. Frokost medbringer du som udgangspunkt selv. Medbring også pen og papir samt dine krystaller.

Basisniveau: Du behøver ikke at have forudgående viden om krystaller for at deltage på kurset.

Dato: Se kalender.

Tid: Begge dage kl. 10-16

Sted: Få Det Bedre, Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

 

Tilmelding: Klik på knappen ovenover. Alternativt kan du skrive dit navn samt 'Krystalhealingskursus' til mig: brug formularen her, ELLER send en sms (tlf. 20727578) ELLER en mail (merise-mcdowall@outlook.dk) OG betale med bankoverførsel til reg./kontonr. 5479/0000125250 ELLER mobilepay på tlf. 20 72 75 78.

Din plads er sikret, når du har betalt.

Se reglerne for afmelding her.

Der er et begrænset antal pladser på dette kursus, så først til mølle-princippet gælder.

 

Jeg glæder mig til at introducere dig til krystallernes smukke verden!

 

Namaste