Om Merise McDowall

Jeg er clairvoyant krystalmester og lystjener, og det er min passion at hjælpe dig til at udvikle din højere bevidsthed, så du træffer bevidste valg med dit hjerte, og så du skinner dit lys så stærkt, at du løfter dine omgivelser med din blotte tilstedeværelse.

 

Min passion kommer fra et oprigtigt ønske om at gøre verden til et bedre sted for alle, og dette ønske er udsprunget af min sorg og misfornøjelse over at opleve, hvor mange der er fanget i et lukket sind og lever deres liv ud fra det, de er opdraget til og ser andre gøre.

 

Alt for mange mennesker lever ”et halvt liv”, dvs. selvom de set udefra har alt, så er de inderst inde utilfredse og frustrerede. Det vidner det stigende antal stressede og deprimerede mennesker om, og det gør mig ked af det.

Jeg har nemlig været der selv og ved, hvor forfærdeligt det er, både for én selv og omgivelserne. Og når man er i den tilstand, så træffer man ikke ligefrem de bedste valg, og ens liv bliver derefter. Og verden bliver heller ikke et bedre sted at være.

 

Med andre ord: man gavner ingen ved at ”gøre som alle andre” og leve ud fra, hvad man tror, at andre forventer af én. Tværtimod.

Jeg plejer at sige, at den bedste gave, man kan give sig selv og verden, er at følge sit hjerte.

Det kræver mod, styrke og indsigt - kort sagt balance mellem de feminine og maskuline energier. Det er det, jeg hjælper dig med.

 

Herudover er jeg stolt af at være Prana Bogasinets krystalekspert. Siden juni 2018 har jeg skrevet artikler til dette skønne magasin, som jeg varmt kan anbefale.